I Haderslev Tambourkorps har vi først og fremmest plads til alle. Vi er en forening for børn, unge og voksne i alderen 6 til over 60 år. Vi har fællesskabet om musikalsk og personlig udvikling som omdrejningspunkt.

 

Haderslev Tambourkorps har eksisteret siden ca. 1951, men har siden 1978 eksisteret som selvstændig spejdergruppe i Det Danske Spejderkorps. Foreningen bygger på frivilligt arbejde.

Haderslev Tambourkorps spiller alt lige fra populære børnesange, traditionel marchmusik og salmer til musik fra film og musicals, samt ikke mindst festlig popmusik på vores instrumentfordeling, som består af marchtrommer, slagtøj, piccolofløjter, alt-fløjter (Sandner), lyrer, trompeter og horn.

Som medlem af Haderslev Tambourkorps er du garanteret mange fede oplevelser. Det er aldrig kedeligt at være med, og det kræver engagement og vedholdenhed at lære at spille på et instrument.

Hvad tilbyder vi?

Musikundervisning, hvor du lærer at spille musik og få forståelse for nodeteori og musikkens opbygning. Derudover lægger vi stor vægt på kammeratskabet og sammenhold på tværs af aldersgrupper.

I Haderslev Tambourkorps bliver du undervist af kompetente instruktører, der til daglig selv er medlemmer, og som har deltaget på diverse instruktørkurser og spille-tekniske kurser. Der er mulighed for udvikling i eget tempo. Der stilles ingen krav om, at du skal kunne spille, inden du starter. Det lærer du hos os.

Som medlem af Haderslev Tambourkorps låner du instrument, noder og får undervisning. Du bliver en del af fællesskabet, og du knytter stærke venskaber, der er bundet op på fælles værdier og mål.